Jsme neformální skupina obyčejných občanů, kteří vidí absolutní nutnost okamžitě změnit zákon o soukromých exekutorech. Máme zatím neformální název: Trváme Na Zrušení Soukromých Exekutorů.
V naši republice dennodenně soukromí exekutoři ničí další a další slušné rodiny. Jsou teď běžné případy, kdy na základě údajně nezaplacené pokuty v MHD v roce 1994, exekutor slušným lidem zastaví dům či byt a vymáhá částky okolo 10ti čí 20ti tisíc korun. Není způsob se proti tomu bránit.
Proto spojíme své síly abychom účinně tlačili na Ministerstvo Spravedlnosti a naše vážené poslance a senátory, aby do prvního ledna 2012 sjednali nápravu tohoto nehorázného bezpráví. Prosíme všechny rozumné občané aby se k této iniciativě připojili.
Chystáme Petice. Budeme navštěvovat poslanecké kanceláře se jasnými písemnými požadavky. Nepřestaneme dokud v této věci nebude obrovská změna.
Spojte se s nami na adrese: ExekuceJenFerove@seznam.cz

čtvrtek 1. září 2011

Zavolejte Ministrovi

Navyšení 7000 procent je už v české "exekuce" běžné... a Pan Ministr v tom nevidí problém!!! Zavolejte mu, že je to sakra problém. Telefon: +420 221 997 111
Sám nezvedá telefon ale nechte vzkaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat