Jsme neformální skupina obyčejných občanů, kteří vidí absolutní nutnost okamžitě změnit zákon o soukromých exekutorech. Máme zatím neformální název: Trváme Na Zrušení Soukromých Exekutorů.
V naši republice dennodenně soukromí exekutoři ničí další a další slušné rodiny. Jsou teď běžné případy, kdy na základě údajně nezaplacené pokuty v MHD v roce 1994, exekutor slušným lidem zastaví dům či byt a vymáhá částky okolo 10ti čí 20ti tisíc korun. Není způsob se proti tomu bránit.
Proto spojíme své síly abychom účinně tlačili na Ministerstvo Spravedlnosti a naše vážené poslance a senátory, aby do prvního ledna 2012 sjednali nápravu tohoto nehorázného bezpráví. Prosíme všechny rozumné občané aby se k této iniciativě připojili.
Chystáme Petice. Budeme navštěvovat poslanecké kanceláře se jasnými písemnými požadavky. Nepřestaneme dokud v této věci nebude obrovská změna.
Spojte se s nami na adrese: ExekuceJenFerove@seznam.cz

čtvrtek 1. září 2011

Exekuce v ČR jsou velmi važný problém.

http://www.blisty.cz/art/57187.html

1 komentář:

  1. Ano je třeba stým něco dělat přece do nekonečná se nebudou obohacovat to je samé silná slova o korupcí a boj proti ni ale nevidím to jen to že přijede a je mu jedno spíš ne ni pokud jste doma tak si to trochu uhlídáte tu zlodějnu a kdo jím dal požehnaní aby brali naší poslanci asi neví že takové ujednáni brát někomu tu bylo v roce 1970 kdy přišly do bytu a cenné věci vám odnesly nebylo komu si stěžovat a už je to tu znovu !!Tet si říkají EXEKUTOŘI k čemu jsou bezpečnostní zámky a banky knížecímu proto že jím napomáhá trestnému činu loupeže není to nic než krádež novodobí zloději jsou to

    OdpovědětVymazat